Personvernerklæring

123hopp/Straume, org. nr. 923 656 448

Innledning
123hopp.no/Straume arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet denne personvernserklæringen for hvordan personopplysningene dine  behandles og beskyttes.

Denne personvernerklæringen gjelder 123hopp.no/Straume sine kunder, leverandører og brukere av våre online-tjenester. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler personopplysninger og rettslig grunnlag for behandlinger. Vi informerer deg også om de rettighetene du har i forbindelse med behandling og eventuell overføring av dine personopplysninger.

Hvem har ansvar for dine personlige data?
123hopp.no/Straume er behandlingsansvarlig for behandling av dine personopplysninger etter denne personvernerklæringen. Det betyr at 123hopp.no/Straume er ansvarlig for å definere formålene med behandlingen av personopplysninger og dessuten for å overholde personvernlovgivningen. Du finner vår adresse og kontaktinformasjon nederst i denne personvernerklæringen.  

Hvor blir personopplysningene lagret?
Opplysningene vi samler inn om deg lagres innen det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (“EØS”), men kan også overføres til og behandles i et land utenfor EØS. Alle slike overføringer av personopplysninger utføres i samsvar med gjeldende lovverk.

Hvilke typer personopplysninger samler vi inn?
Vi samler inn personopplysningene du oppgir, for eksempel når du bestiller leie av utstyr hos oss, kontakter oss eller deltar på arrangementer i vår regi. Personopplysningene du oppgir kan for eksempel inneholde kontaktinformasjon som navn, adresse, epost og telefonnummer, fødselsdato og betalingsinformasjon.

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?
Vi kan komme til å bruke personopplysningene dine til følgende formål:

  • For å opprette og håndtere din personlige kontaktinformasjon hos 123hopp.no/Straume
  • For å behandle generelle henvendelser til 123hopp.no/Straume
  • For å håndtere dine bestillinger
  • For å kunne kontakte deg som kunde eller leverandør hos oss
  • For å kunne svare på spørsmål og informere deg om nye eller endrede tjenester
  • For å kunne kontakte deg i forbindelse med påmelding, avmelding og deltakelse på kurs og andre arrangement
  • For å forebygge misbruk eller feil bruk av tjenestene våre

Det rettslige grunnlagt for vår prosessesering er din godkjenning av våre vilkår ved bestilling av tjenester hos oss og/eller de samtykker du gir oss.

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvilke rettigheter har du?
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld. Du kan kontakte oss ved å sende en e-post til en23hopp@hotmail.com.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?
Opplysningene dine kan komme til å deles innen 123hopp.no/Straume, men vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart for markedsføringsformål. Opplysninger gis kun videre til tredjepart dersom det er nødvendig for å kunne tilby deg tjenestene som er nevnt ovenfor, for eksempel spedisjonsfirma i forbindelse med levering av varer, overnattingssteder, fergeselskap mm i forbindelse med reiser tilbudt av oss, samt kredittopplysnings- eller inkassobyråer i forbindelse med kredittvurdering, identitetskontroll og inkasso om dette skulle bli nødvendig.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?
Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine slik at de ikke forsvinner, manipuleres eller at uautoriserte personer får tilgang til dem. Vi tilpasser kontinuerlig sikkerhetstiltakene til den teknologiske utviklingen.

Informasjonskapsler (Cookies)
En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet og hentes opp derfra ved senere besøk. 123hopp.no/Straume benytter informasjonskapsler på våre nettsteder utelukkende for å gi brukeren en best mulig opplevelse, inkludert informasjonskapsler fra 3-dje parter. Informasjonskapsler er typisk designet for å sikre autentisering, monitorering av nettleser sesjoner og lagring av aktiviteter for statistiske formål eller markedsføring.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler, eller å motta et varsel hver gang en ny informasjonskapsel blir sendt til din datamaskin eller mobile enhet. Merk deg at du kanskje ikke vil kunne bruke alle funksjoner hvis du slår av informasjonskapsler.

Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller på den mobile enheten din, og her finner du veiledning til hvordan du kan gjøre det (engelsk).

For mobile enheter finner du litt veiledning her (engelsk):

Lenker
Nettsidene som eies av 123hopp.no/Straume kan inneholde lenker til andre nettsider som ikke er under vår kontroll. Når du benytter lenkene til eksterne tredjeparter har ikke 123hopp.no/Straume ansvar for eventuell behandling av dine personopplysninger. Vi anbefaler at du sjekker tredjeparts personvernerklæring for nærmere informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles. 123hopp.no/Straume tilbyr disse lenkene for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne mer informasjon om bestemte emner.

Endringer i denne erklæringen
Fra tid til annen kan vi uten varsel oppdatere eller endre denne personvernerklæringen for å ta hensyn til ny eller annen personvernpraksis. Vi vil legge ut en melding på vårt nettsted og/eller informere deg på annen måte når vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar noen av de endrede vilkårene, må du slutte å bruke tjenestene våre.

 

Kontaktinformasjon

Personopplysningsansvarlig

Sile Berg-Straume
Hans Strøm vegen 4
6100 Volda
Norge

Telefon: +47 911 36 367
E-post: en23hopp@hotmail.com

Foretaksregister: Brønnøysundregistrene
Foretaksnummer: NO 923 656 448
Autorisert representant: Silje Berg-Straume
 

Sist oppdatert: 05.11.2019